2 PC´s besturen met 1 monitor/muis/toetsenbord

Het is mogelijk om met 2 PC’s te bedienen met 1 toetsenbord, muis en monitor. In dit artikel wordt er eenvoudig uitgelegd hoe je dit kunt doen.

Wat is Thunderbolt?

In dit artikel een eenvoudige uitleg over wat Thunderbolt is. Ook de mogelijkheden van Thunderbolt worden besproken zodat je een idee krijgt wat je er allemaal mee kunt.

Hoe je het scherm van je telefoon/tablet kunt beschermen

Lees in dit artikel hoe je het scherm van je smartphone of tablet kan beschermen met behulp van een extra glasplaatje. De kans op krassen en barsten in je scherm wordt hierdoor erg klein!

Wat is InPrivate/Incognito navigatie?

Wil je internetpagina’s bezoeken zonder dat je sporen achterlaat op de computer? Lees in dit artikel wat InPrivate/Incognito navigatie is en waar het voor gebruikt kan worden.

Wat kun je met een smartwatch?

In dit artikel wordt simpel uitgelegd wat een smartwatch is, en wat je mag verwachten van een smartwatch. Een korte omschrijving van de verschillende typen en de mogelijkheden nu en in de toekomst.

Welk programma te gebruiken voor fotobewerking

Wilt u graag uw gemaakte foto’s kunnen bewerken en verbeteren, maar heeft u geen idee welk programma u moet gebruiken? In dit artikel een simpele uitleg over een aantal verschillende soorten fotobewerkingsprogramma’s.

Draadloos je telefoon opladen

In dit artikel een eenvoudige uitleg over hoe het draadloos opladen van bijvoorbeeld je telefoon werkt.

Wat is OneDrive

In dit artikel wordt een simpele uitleg gegeven wat OneDrive is, en wat je met OneDrive kunt.

Het verschil tussen een LED en een OLED TV.

De term OLED TV staat steeds vaker in de reclameblaadjes. Maar wat precies het verschil is met een normale LED TV? In dit artikel worden wat verschillen simpel uitgelegd.

Wat is een Chromebook

Je komt Chromebooks steeds vaker tegen. Maar is dit een normale laptop? En wat kun je er allemaal mee? In dit artikel een simpele uitleg over deze vragen.

Supersnel opstarten met een SSD schijf

Versnel het opstarten van je computer aanzienlijk door gebruik te maken van een SSD. In dit artikel waarom een SSD het opstarten van je computer zo kan versnellen.

Wat kun je met Google Chromecast?

Lees wat je met Google Chromecast allemaal kunt doen. In dit artikel wat voorbeelden van de verschillende mogelijkheden met deze gadget.

Verschillende soorten 3D brillen

Lees in dit artikel de onderlinge verschillen tussen verschillende 3D brillen. Zo weet je altijd zeker dat je de goede 3D bril koopt.

Wat is een SMART Tv?

In dit artikel wordt simpel uitgelegd wat een SMART Tv is en wat de functionaliteiten van een SMART Tv zo ongeveer inhouden.

Wat is een processor (cpu)?

Lees in dit artikel wat een processor is en wat de functie van een processor is in een computer.

Wat is een moederbord?

Een moederbord is de hoofdprintplaat van de computer. In dit artikel wordt simpel uitgelegd wat een moederbord is en wat het voor functie heeft in de computer. Alles zonder ingewikkelde details.

Wat is het BIOS van een computer?

In dit artikel lees je een simpele uitleg over het BIOS van een computer. Zo krijg je een simpel idee wat een BIOS is en waarvoor het dient in een computer.

Streaming muziek in je auto (deezer)

Hoe krijg je streaming muziek (luisteren via internet) in je auto? Lees hier hoe je deezer kunt luisteren in je auto

Is Windows XP nog wel veilig?

Nu de ondersteuning van Windows XP is gestopt, gaan er veel verhalen rond over de veiligheid van het besturingssysteem. Wat is belangrijk om te weten?

Handige toets combinaties met de Windows knop

Heb je je altijd al afgevraagd wat je allemaal met de Windows toets op je toetsenbord kan? Er zijn een paar handige toets combinaties die je kunt gebruiken voor dagelijks gebruiken. Het zijn er niet zo veel maar altijd handig!