Wat is Internet of things

In dit artikel volgt een simpele uitleg over internet of things. Wat kunnen we verwachten in de toekomst van deze technologie?

Wat is een bitcoin wallet?

In dit artikel een korte uitleg wat een bitcoin wallet is.

Wat zijn cryptocurrency

De naam bitcoin zegt je wellicht wel iets, maar wat zijn precies cryptocurrency? In dit artikel een eenvoudige uitleg over wat het is en wat de mogelijkheden er van zijn.

Wat is Displayport

De meeste mensen zijn wel bekend met HDMI, maar niet met Displayport. In dit artikel een simpele uitleg over Displayport.

Simpel en gratis je eigen website maken met WordPress

In dit artikel een simpele uitleg over hoe je zelf makkelijk je eigen website kunt maken met behulp van WordPress.

Wat is TeamViewer?

Op je eigen computer werken wanneer je niet thuis bij je computer bent? Dat is slechts één van de mogelijkheden die TeamViewer met zich meebrengt. Lees meer hierover in dit artikel.

Wat is het tor netwerk?

Wellicht heb je het wel eens gehoord in de media. Het tor netwerk dat gebruikt wordt om je privacy zo goed mogelijk te beveiligen. In dit artikel een eenvoudige uitleg.

Wat is de hololens van Microsoft?

In dit artikel wordt simpel uitgelegd wat de Hololens van Microsoft is. Daarnaast wordt er eenvoudig uitgelegd wat Augmented Reality inhoud.

Wat is Virtual Reality

Een eenvoudige uitleg over wat Virtual Reality (VR) is en wat er hierbij zoal tot de mogelijkheden behoort. Bekijk dit artikel om een beetje een beeld te krijgen wat VR ongeveer is.

Wat is encryptie?

Encryptie is een beveiliging om bijvoorbeeld je bestanden of e-mails te beveiligen. In dit artikel een simpele uitleg over hoe het globaal in zijn werk gaat.

Wat is Thunderbolt?

In dit artikel een eenvoudige uitleg over wat Thunderbolt is. Ook de mogelijkheden van Thunderbolt worden besproken zodat je een idee krijgt wat je er allemaal mee kunt.

Wat kun je met een smartwatch?

In dit artikel wordt simpel uitgelegd wat een smartwatch is, en wat je mag verwachten van een smartwatch. Een korte omschrijving van de verschillende typen en de mogelijkheden nu en in de toekomst.

Handige toets combinaties met de Windows knop

Heb je je altijd al afgevraagd wat je allemaal met de Windows toets op je toetsenbord kan? Er zijn een paar handige toets combinaties die je kunt gebruiken voor dagelijks gebruiken. Het zijn er niet zo veel maar altijd handig!

Verschil tussen een Access point en een repeater

Wil je je WIFI bereik vergroten? Of wil je WIFI aan je netwerk toevoegen? Lees hier de verschillen tussen een Access point en een repeater.

Simpele uitleg Bitcoin

Wat zijn Bitcoins? Een beschrijving van wat het is, de gevaren en de mogelijkheden. Zo simpel mogelijk gehouden.

Verschillende soorten geheugenkaartjes

In dit artikel een simpel overzicht van de verschillende beschikbare geheugenkaartjes, inclusief een extra uitleg over de SD kaart.

Wat is Bittorrent? (wat zijn torrents)

Wellicht hoor je mensen wel eens praten over het gebruik van torrents. Lees hier een simpele uitleg en begrijp ook hoe dit werkt.

Uitleg over Google Contactpersonen (Google Contacts)

Je telefooncontacten kun je bij een Android toestel online opslaan met Google Contacts. Lees hier hoe je dit kunt instellen.

Hoe werkt glasvezel internet & TV?

Simpel uitgelegd hoe je TV kunt kijken en internetten via glasvezel

Wat is Bluetooth?

In dit artikel wordt uitgelegd wat Bluetooth is, en wat je ermee kunt.

Wat is Usenet? (nieuwsgroepen)

Veel mensen praten over nieuwsgroepen en Usenet, maar wat betekend dit nu precies? Wat kun je er allemaal mee. Lees hier hier.

Wat is Spotify?

Wat houd het in en wat kan je met spotify?